Houten en kunststof kozijnen

0,00 incl. btw

Categorieën: ,

Beschrijving

Goede kozijnen zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor goede isolatie, waardoor er een behaaglijk gevoel gecreëerd wordt.
Bent u van plan om te gaan verbouwen of verhuizen? Dan is het van belang dat u zich verdiept in de verschillende mogelijkheden
en kosten die er zijn onder verschillende kozijnen.

Een kunststof kozijn heeft als voordeel dat deze een gunstige prijs heeft, houten kozijnen hebben een ruim assortiment aan modellen, kleuren en heeft een authentieke uitstraling.
Tevens kunt u kiezen tussen enkelglas, dubbel en triple glas. Ook kunt u de keuze maken voor openslaande, schuif of draai/kiep systemen.
Naast kozijnen hebben wij ook deuren, schuifpuien en dakkapellen

Door onze jarenlange ervaring hebben we ervaring in oude en moderne materialen en bouwtechnieken. Met deze kennis kunnen we woningen en panden in oude of juist nieuwe stijl realiseren en of herstellen. We werken nauw samen met u om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft. Door vakmanschap en ervaring te combineren kunnen we dat doen binnen de gestelde tijd, volgens een financiele planning en zo dat u de minste last ervaart. Samen met u streven we naar duurzame oplossingen zodat we ook rekening houden met de wereld van morgen.

In onze werkplaats in Oude-Tonge kunnen we uw ideeën snel en zelfstandig uitwerken. We werken samen met een aantal kwaliteits partners om voor u het beste resultaat te realiseren.

Wilt u meer informatie:

John Kievit 0613090626
Oude Tonge

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten en kunststof kozijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *