Ecostyle Rupsvrij Delfin 3x 2.5 gram

11,49 incl. btw

Voorkom vraatschade van rupsen aan planten

Beschrijving

Ecostyle Rupsvrij Delfin 3x 2.5 gram

RupsVrij voorkomt vraatschade aan bladeren door rupsen. Een plaag herkent u door gaten in of aan bladeren. Planten kunnen zelfs helemaal kaal worden. De RupsVrij van ECOstyle is een biologische spuitvloeistof met micro-organismen als natuurlijk werkzame stof. Inzetbaar voor veel verschillende soorten rupsen zoals buxusrups, kleine wintervlinder en koolwitje.

Dit product is heeft een extra lange nawerking. Het product is de beste vervanger voor TopBuxus Xentari.

Eigenschappen

Inhoud 7.5 gram
Werkzame stoffen Bacillus thuringiensis supsp. Kurstaki 320 IU/MG
Geschikt tegen Rups
Toepassingsduur Gehele jaar
Aard werking Insecticide
Formulering Water dispergeerbaar granulaat
Toelatingsnummer 15977 N
Toelatingshouder Mitsui AgriScience International S.A./N.V.
Chargenummer Zie verpakking

Gebruiksaanwijzing

Besproei de planten volledig met het mengsel zodra rupsen of -vraat wordt waargenomen. Bij een grote plaag of veel regenval de behandeling herhalen. Behandeling alleen bij een buitentemperatuur boven de 15 graden. Binnen enkele uren na behandeling stopt de vraat van rupsen. Na 3 tot 5 dagen sterven ze en vallen ze van de plant.

Restanten van dit product kunnen tezamen met het huishoudelijk afval afgevoerd worden. De lege verpakking kan gerecycled worden. Hergebruik van de lege verpakking is niet toegestaan.

Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Zorg ervoor dat u met het product of zijn verpakking geen water verontreinigt. Inademing van spuitnevel vermijden. Verontreinigde werkkleding mag de werkruimte niet verlaten. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecostyle Rupsvrij Delfin 3x 2.5 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…