Aanbieding!

Bayer Garden Dimanin tegen Groene aanslag 100ml

Oorspronkelijke prijs was: €4,95.Huidige prijs is: €4,50. incl. btw

Dimanin Ultra is zeer geconcentreerd en bestemd voor de bestrijding van groene aanslag (wieren of algen) en kan worden gebruikt op (grind)tegels, grafzerken, muren, daken, hout, kunststof, glas en andere materialen.

Beschrijving

Dimanin Ultra tegen groene aanslag

Bayer Garden Groene aanslag verwijderaar bevat Dimanin Ultra. Dit verwijdert en voorkomt groene aanslag door te spuiten or te gieten met een gieter. Probeer vooraf het vuil te verwijderen zonder zeep of een synthetisch wasmiddel. Maak het oppervlak goed nat met de klaargemaakte aanslag verwijderaar.

Zit de aanslag op poreus materiaal zoals bakstenen of tegels? Dan is er meer vloeistof nodig. Bij hardnekkige aanslag goed schrobben.

Eigenschappen

Inhoud 100 milliliter, voldoende voor 50 m2
Dosering spuiten 30 milliliter in 4 liter water voor 15 m2
Dosering gieten 30 milliliter in 6 liter water voor 15 m2
Gehalte 330 g/l
Toelatingsnummer 11302 N

Toepassingsadvies

Indien mogelijk vuil tevoren verwijderen. Hierbij geen zeep of synthetisch wasmiddel gebruiken. De te behandelen oppervlakten goed bevochtigen met de klaargemaakte oplossing van Dimanin. Voor bevochtiging van poreuze materialen (baksteen, trottoirtegels e.d.) is meer spuitvloeistof nodig dan voor gladde en harde materialen (glas e.d.) Bij hardnekkige aanslag verdient het daarna de voorkeur de te behandelen oppervlak te schrobben. Als na enkele dagen nog dode algen zichtbaar zijn kunnen deze worden verwijderd door af te spuiten of te schrobben. Indien na deze reiniging een nawerking wordt gewenst de toepassing herhalen, maar niet schrobben of naspoelen.

Voorzorgsmaatregelen

Niet toepassen in vijvers, fonteinen of aquaria. Niet toepassen als regen wordt verwacht.

Neem bij vragen contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bayer Garden Dimanin tegen Groene aanslag 100ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…