Luxan Genoxone ZX 250 ml

38,95 incl. btw

Bestrijd hardnekkig onkruid met Luxan Genoxone ZX. Voldoende voor 8 liter spuitvloeistof en 160 m2. Veilig voor gras, dodelijk voor onkruid!

Uitverkocht

Beschrijving

Luxan Genoxone ZX tegen hardnekkige onkruiden

Genoxone ZX is een bladherbicide met een systemische werking en is werkzaam tegen een breed spectrum van bleedbladige en houtachtige planten zoals zevenblad, brandnetels, paardenbloem, distels, zuring en andere bleedbladige onkruiden. ook heermoes, bramen en struikgewas kunnen met dit middel prima worden aangepakt. 250 ml is genoeg voor 20 liter spuitvloeistof.

Genoxone ZX kunt u het beste toepassen onder groeizame omstandigheden, er moet zich voldoende bladmassa hebben ontwikkeld zodat er voldoende spuitvloeistof op het te bestrijden onkruid kan worden opgebracht. Bespuit het onkruid en struikgewas tot de vloeistof er net niet afvloeit. Genoxone ZX heeft geen werking op grassen.

Eigenschappen

Inhoud 250 milliliter (voor 20 liter spuitvloeistof)
Werkzame stof 2,4-D (93 g/l) en triclopyr (104 g/l)
Toelatingsnummer 13497N

Toepassing

Toegestaan is het niet-professionele gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel. De volgende regels moeten in acht worden genomen.

  • Niet toepassen in grondwaterbeschermingsgebieden.
  • Mag niet toegepast worden tussen 1 september en 1 maart.
  • Vermijd het toepassen op open (grind, schelpen etc), halfopen (tegels, straatstenen) en gesloten verhardingen (asfalt, beton etc).
  • Wacht minimaal 4 weken met inzaaien van gewassen.
  • Het middel kan schade doen aan veel gewassen. Daardoor niet toepassen in warme of zonnige periode.
Toepassingsgebied Type toepassing Dosering per toepassing Maximaal aantal keren per jaar. 
Onverharde terreinen Onkruiden en houtachtige planten 1.25% (12,5 ml per liter water = spuitvloeistof). 1 liter spuitvloeistof per 20 m2 1

Gebruik van Luxan Genoxone ZX

Spuit of gieter half vullen met water, het middel na schudden al roerend toevoegen en verder voorzichtig afvullen, waarbij schuimvorming voorkomen dient te worden. Niet zeker van de hoeveelheden? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over het product is beschikbaar op de website van Luxan.

Extra informatie

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxan Genoxone ZX 250 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…