Aanbieding!

Natria Slakkenkorrels 500g

Oorspronkelijke prijs was: €10,95.Huidige prijs is: €9,99. incl. btw

De bayer slakkenkorrels beschermen je dierbare planten tegen slakken. De korrels zijn veilig voor mens en dier, maar niet voor slakken

1 op voorraad

Beschrijving

Bayer Natria Smart-Bayt slakkenkorrels 500gr

500 gram is voldoende voor 200 m2. Geschikt voor moestuinen.

SmartBayt slakkenkorrels op natuurlijke basis kan, mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing, gebruikt worden in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn. Een speciale formule van SmartBayt is bestand tegen een regenbui. Stopt vraat aan planten en groenten, bestand tegen een regenbui en kan gebruikt worden in buurt van huisdieren. Werkt tegen naaktslakken en huisjesslakken. Werkt in een siertuin, moestuin of fruittuin.

Eigenschappen

Inhoud 500 gram
Helpt tegen Slakken
Toelatingsnummer 13566N
Werkzame stof IJzer (III) fosfaat
Gehalte 1% 10g/kg
 Aard van preparaat Lokmiddel (klaar voor gebruik)

Gebruik van de slakkenkorrels

Het middel is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van slakkenvraat aan planten. De korrels niet in hoopjes maar verspreid strooien rondom belaagde planten. Strooi het middel gelijkmatig uit tussen de planten.

Tijdstip en manier van toepassing
SmartBayt kan zowel rondom sierplanten als eetbare gewassen worden toegepast. Strooi het middel vanaf het eerste moment dat slakken worden waargenomen of dat vraatschade waarneembaar is. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer het middel wordt ingezet als de slakken zeer bedrijvig zijn. Pas het middel daarom bij voorkeur toe in de avond onder warme vochtige omstandigheden. De behandeling herhalen als alle korrels zijn opgegeten en er nieuwe slakken worden gesignaleerd. Slakken die zich in de planten begeven zoveel mogelijk verwijderen.

Meer informatie over de korrels te vinden op de website van Bayer. Kijk voor meer ongediertebestrijding.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natria Slakkenkorrels 500g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…