Solabiol Natria buxusmottenval navulling

17,45 incl. btw

De val heeft een sterke aantrekkingskracht op de mannetjes buxusmotten. Door het vangen van de mannetjes is het probleem tijdig zichtbaar en wordt de levenscyclus onderbroken.

Beschrijving

Solabiol buxusmottenval navulling

Injectiespuit een navulling voor de buxusmottenval met feromoon lokstof. Hiermee kan de val hergebruikt worden.

Met de buxusmottenval van Bayer Natria identificeert u eenvoudig de aanwezigheid van buxusmotten in uw omgeving zodat u tijdig bestrijding kan toepassen en vangt u tevens de mannelijke motten af waardoor voortplanting onmogelijk wordt. De werking is dus 2 in 1.

Zodra de mottenval is opgezet is deze voor een heel seizoen. De mot is actief van april tot en met oktober. Daarnaast heeft de BUXatrap bereik tot 200 vierkante meter en kan worden bijgevuld met de los verkrijgbare navulverpakking. Daardoor is de val gemakkelijk schoon te maken zodat het volgende jaar weer kan worden gebruikt.

De val verspreidt een feromoon die de mannelijke buxusmot aantrekt. Die vallen dan in de container. Deze container is doorzichtig wat een snelle controle mogelijk maakt. Bij de aanwezigheid van motten in de val is het raadzaam uw planten te controleren op de rupsen van de buxusmot die de planten ook aantasten. Zo voorkomt u zware schade. Wij bieden verschillende middelen aan om deze rupsen te bestrijden. De BUXatrap kunt daarna blijven gebruiken voor verdere monitoring. Door het vangen van de mannetjes wordt ook de voortplanting van de buxusmot onderbroken wat aantasting ook verder terugdringt.

De val heeft geen invloed op andere, nuttige, insecten omdat deze alleen de mannelijke buxusmot aantrekt.

Eigenschappen

Geschikt tegen buxusmotten
Inhoud 1 spuitvulling

Uitpakken

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Solabiol Natria buxusmottenval navulling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…