Luxan Mierenpoeder 100 gram

8,75 incl. btw

Luxan Mierenpoeder is een krachtig poeder, ter bestrijding van mieren rondom het huis.

Artikelnummer: 8711957000587 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Luxan Mierenpoeder 100 gram

Luxan Mierenpoeder is een poeder ter bestrijding van mieren voor gebruik in en rondom het huis. Luxan Mierenpoeder direct in de buurt van nestopeningen en op de looppaden van de mieren aanbrengen. Binnenshuis kan Luxan Mierenpoeder ook worden toegepast, breng Luxan Mierenpoeder aan op de looppaden van de mieren. Bij gebruik buitenshuis alleen toepassen bij droge weersomstandigheden.

Let op! Pas dit middel niet toe als regen binnen 24 uur wordt verwacht. Vermigon Mierenpoeder kan niet in water worden opgelost.

Eigenschappen

Toelatingsnummer 14669 N
Werkzame stof Diatomeënaarde
Gehalte 67.5%
Aard van preperaat Stuifpoeder
Aard van gebruik Insecticide

Dosering

Bepaal waar het mierennest is. Gebruik 7 gram poeder per nest (7 gram poeder komt overeen met 35 ml in de maatbeker). Strooi het poeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar de mieren lopen. Indien de mieren verschijnen uit meerdere nestingangen, het middel gelijkmatig over deze ingangen verdelen. Toepassing herhalen indien na 24 uur al het middel is meegenomen door de mieren. Pas als het middel niet buiten toe als binnen 24 uur regen wordt verwacht.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren (uitgezonderd tropische mieren), zowel binnen- als buitenshuis. De gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxan Mierenpoeder 100 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *