Velda Heron Stop Spinner

42,79 incl. btw

draaiende hanger om reigers en duiven te verjagen

3 op voorraad

Beschrijving

Velda Heron Stop Spinner reigerverjager

Last van reigers in de tuin? Hang deze reflector op en jaag de visetende dieven uit de tuin. De Velda Heron Stop Spinner bevat reflectoren  en iets wat op een oog van een roofvogel lijkt. De reigers zijn bang voor de roofvogels en blijven daarom weg. Andere vogels blijven wel in de tuin komen.

Dit principe is niet nieuw. Het wordt gebruikt bij raketlanceringen om vogels op afstand te houden. Plaats de verjager bij de vijverrand. Nadat de reigers zijn weggejaagd, komen deze niet snel meer terug. Bij grotere vijvers is het verstandig om meerdere verjagers te plaatsen.

Eigenschappen

Materiaal Metaal
Kleur Zilver / Grijs

Verjaag ook duiven met de Velda Heron Stop Spinner

Doordat de Heron Spinner het oog van een roofvogel bevat, werkt deze ook om duiven te verjagen. Naast dat de verjager bij een vijver geplaatst kan worden, kan deze ook op een balkon geïnstalleerd worden. Hierdoor blijven niet alleen duiven weg van het balkon, maar hangt er ook nog eens mooie decoratie!

Reigerseizoen

Reigers komen ieder seizoen voor bij de vijver. Het is een misverstand dat deze alleen in het najaar te zien zijn. In de lente hebben de jonkies eten nodig en zal de reiger langs komen voor een heerlijk hapje. In de zomer is er voldoende vis te vinden in de sloten. Een reiger zal dan niet snel bij de vijver komen zitten. Tijdens de herfst en winter heeft de reiger het moeilijk om aan eten te komen. Vijvers vormen dan de ideale oplossing. De vissen kunnen nergens heen en de reiger hoeft alleen maar af te wachten tot de prooi dichtbij komt.

Zorg ervoor dat er tijdens de herfst en winterperiode een afdeknet over de vijver ligt, of bekijk onze andere verjagers!

Bekijk hier meer informatie over verschillende verjagers.

Extra informatie

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda Heron Stop Spinner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…