Gouden Olifant

29,95 incl. btw

Zoek niet verder naar je gouden metgezel. Deze gouden olifant houdt je gezelschap.

2 op voorraad

Beschrijving

Gouden Olifant, het ideale maatje

Zoek niet verder naar je gouden metgezel. Deze gouden Olifant houdt je gezelschap op de momenten dat je je alleen voelt. De stevige stamper kan buiten en binnen staan, dat maakt voor hem niet uit. Hij vindt het wel lekker om af en toe over de bol geaaid te worden. Koekjes zijn welkom. Wees niet getreurd als deze niet worden opgegeten, het wordt gewaardeerd.

Deze ouwe lobbes is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Daarna is de olifant goud geschilderd en afgewerkt. Hierdoor ben je verzekerd van een geweldige ervaring.

Eigenschappen

Materiaal Polystyreen (Kunststof)
Lengte 28 centimeter
Breedte 11 centimeter
Hoogte 20 centimeter
Gewicht 1 kilogram
Kleur Goud

Onderhoud

Onze beelden zijn gemaakt van polystyreen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt, en daarom zeer onderhoudsvriendelijk is. Om het product in perfecte staat te houden, hebben wij de volgende tips opgesteld:

  1. Maak het beeld geregeld schoon. Dit kan met warm water en een zachte doek of spons. Let op! Doe dit niet met een hoge drukspuit!
  2. Onze beelden zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Om de levensduur te verlengen raden wij daarom aan het beeld in de winter binnen te zetten. Toch het hele jaar buiten? Door het beeld minstens tweemaal per jaar van een blanke laklaag te voorzien, ben je ervan verzekerd dat de kleuren en verflaag langer behouden blijven.
  3. Onverhoopt toch een kleine beschadiging? Dan kan dit bijgewerkt worden met polyester plamuur. Het bijwerken van de verf is mogelijk met verf op acrylbasis.

Heeft u vragen over het onderhoud? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier tips om je beelden extra te beschermen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 28 × 11 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gouden Olifant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *