Tuinkabouter blauw met zwarte zonnebril

27,95 incl. btw

Ontdek deze unieke tuinkabouter blauw bij Nakiche Koi. Uniek in de tuin. Geniet van het buitenleven met onze tuindecoratie!

5 op voorraad

Beschrijving

Tuinkabouter blauw met zwarte zonnebril

De tuin fleurt op met deze tuinkabouter met zonnebril in blauwe kleur. De kleine rakker is ongeveer 41 centimeter groot en steekt daarom uit over de kleine bloemetjes en plantjes. Dat is handig, want dan kan hij mooi op je tuin passen. Zet de kabouter op een plek zodat iedereen hem kan zien. Het is een echte aandachtstrekker.

Het kan gebeuren dat deze kabouter andere kabouters gaat aantrekken, neem in dat geval even contact op met ons. Wij bellen op onze beurt Loek (Lokale Opsporingstiplijn voor Eenzame Kabouters).

Eigenschappen van de tuinkabouter

Materiaal Polystyreen
Lengte 130 mm
Breedte 130 mm
Hoogte 410 mm
Nettogewicht 1.1 kilogram

Onderhoud tuinkabouter met zonnebril

Onze beelden zijn gemaakt van polystyreen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt, en daarom zeer onderhoudsvriendelijk is. Om het product in perfecte staat te houden, hebben wij de volgende tips opgesteld:

  1. 1. Maak het beeld geregeld schoon. Dit kan met warm water en een zachte doek of spons. Let op! Doe dit niet met een hoge drukspuit!
  2. 2. Onze beelden zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Om de levensduur te verlengen raden wij daarom aan het beeld in de winter binnen te zetten. Toch het hele jaar buiten? Door het beeld minstens tweemaal per jaar van een blanke laklaag te voorzien, ben je ervan verzekerd dat de kleuren en verflaag langer behouden blijven.
  3. 3. Onverhoopt toch een kleine beschadiging? Dan kan dit bijgewerkt worden met polyester plamuur. Het bijwerken van de verf is mogelijk met verf op acrylbasis.

Heeft u vragen over het onderhoud? Neem dan contact met ons op!

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Afmetingen 13 × 13 × 41 cm
Kleur

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinkabouter blauw met zwarte zonnebril” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *