Velda Heron Stop

27,50 incl. btw

Omheining met belletjes om reigers te verjagen

2 op voorraad

Beschrijving

Velda Heron Stop, omheining met belletjes om reigers te verjagen

De Velda Reigerstop onderscheidt zich van de overige producten. Dat komt doordat dit product geen gebruik maakt van elektrisch schrikdraad. In plaats van elektronische schokken, maakt de Velda Heron Stop gebruik van onzichtbaar draad met belletjes. Hierdoor is het product effectief, maar ook diervriendelijk.

Het geluid van de belletjes voorkomt dagenlang dat de reiger nogmaals probeert om een vis te pakken. De Velda Heron Stop wordt geleverd met 8 staanders, 25 meter nylondraad en 8 belletjes.

Eigenschappen

Materiaal Kunststof
Geschikt voor 12 meter
Kleur Zilver / Grijs

Verjaag ook katten met de Velda Heron Stop

Doordat de Heron Stop rinkelt als de draad wordt aangeraakt, werkt deze ook om katten te verjagen. Naast dat de verjager bij een vijver geplaatst kan worden, kan deze ook op een balkon geïnstalleerd worden.

Reigerseizoen

Reigers komen ieder seizoen voor bij de vijver. Het is een misverstand dat deze alleen in het najaar te zien zijn. In de lente hebben de jonkies eten nodig en zal de reiger langs komen voor een heerlijk hapje. In de zomer is er voldoende vis te vinden in de sloten. Een reiger zal dan niet snel bij de vijver komen zitten. Tijdens de herfst en winter heeft de reiger het moeilijk om aan eten te komen. Vijvers vormen dan de ideale oplossing. De vissen kunnen nergens heen en de reiger hoeft alleen maar af te wachten tot de prooi dichtbij komt.

Zorg ervoor dat er tijdens de herfst en winterperiode een afdeknet over de vijver ligt, of bekijk onze andere verjagers!

Bekijk hier meer informatie over verschillende verjagers.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda Heron Stop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…