Takazumi Pond Clean Onderhoudsbacterie

Vanaf: 16,50

Takazumi onderhoudsbacterie is een mix van bacteriën en enzymen die steeds na dosering een boost geven in het filter

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Takazumi Pond Clean onderhoudsbacterie.

Takazumi onderhoudsbacterie is een mix van bacteriën en enzymen die steeds na dosering een boost geven in het filter. De bacteriën dragen bij aan de mineralisatie, ammonia oxidatie en nitriet oxidatie. Daardoor krijgen giftige stoffen geen kans krijgen om schade aan de vissen aan te richten. Door het grote aandeel aan heterotofe bacterien in deze mix zal het vuil in de vijver en in het filter minder worden.

Eigenschappen

Inhoud 500ml, 1000ml en 2500 ml

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Takazumi onderhoudsbacterie na iedere waterverversing en/of reiniging van het filter. Doseer bij voorkeur wekelijks 5 milliliter of maandelijks 20 milliliter per 1.000 liter vijver water. Wij adviseren  om wekelijks de ammonia waarde van het vijverwater te meten. Indien hier verhogingen meet moet er Takazumi Ammofix aan het water worden toegevoegd.

Schudden voor gebruik en fles na gebruik goed sluiten. Doordat de pond clean actief werkt, moeten de UV en ozon apparatuur uit gedurende 24 uur na dosering.

Let op! Buiten bereik van kinderen houden en niet blootstellen aan direct zonlicht. Zorg ervoor dat de vijver temperatuur niet hoger komt dan 38 graden celcius. Niet inslikken en vermijd oogcontact. Na eventueel contact met de huid, grondig wassen met water.

Extra informatie

Inhoud

500 ml, 1 liter, 2.5 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Takazumi Pond Clean Onderhoudsbacterie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…