Takazumi Start Up

Vanaf: 15,25

Takazumi Start Up is een mix van bacteriën en enzymen die steeds na dosering een boost geven in het filter

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Takazumi Start Up.

Takazumi ‘Start-Up’ is een perfecte cocktail van bacteriën en enzymen die ervoor zorgen dat de stikstofcyclus snel op gang komt. Door de omzetting van eiwitten, ureum en aminozuren komen er enzymen vrij voor de ammonia oxiderende bacteriën. Daardoor is Takazumi Ammofix nodig die op hun beurt het schadelijke ammonia weer omgezet kan worden naar nitriet. Dit ‘giftige’ nitriet kan vervolgens weer omgezet worden door nitriet oxiderende bacteriën naar het onschadelijke nitraat.

Eigenschappen

Inhoud 500ml, 1000ml en 2500 ml

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Takazumi Start-Up voor de opstart in het voorjaar of na medicijn gebruik. Doseer eenmalig 25 ml per 1.000 liter water. Wij adviseren om wekelijks de ammonia waarde van het vijverwater te meten. Indien hier verhogingen gemeten worden dient Takazumi Ammofix aan het water toegevoegd.

Schudden voor gebruik en fles na gebruik goed sluiten. Doordat de pond clean actief werkt, moeten de UV en ozon apparatuur uit gedurende 24 uur na dosering.

Let op! Buiten bereik van kinderen houden en niet blootstellen aan direct zonlicht. Zorg ervoor dat de vijver temperatuur niet hoger komt dan 38 graden Celsius. Niet inslikken en vermijd oogcontact. Na eventueel contact met de huid, grondig wassen met water.

Extra informatie

Inhoud

500 ml, 1 liter, 2.5 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Takazumi Start Up” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…