Aanbieding!

Velda bacterial

Vanaf: 11,354,95

Indien u deze bacterie aan uw vijverwater wordt toegevoegd, ontstaan er binnen 24 uur ca. 20 miljard in hoofdzaak nitrificerende bacteriën. Hoewel zeer nietig qua afmeting en voor het menselijke oog onzichtbaar, zijn deze bacteriën voor nagenoeg iedere vorm van leven op aarde onontbeerlijk.

Beschrijving

Velda vijverbacteriën voor een schone en heldere vijver.

Met de vijverbacteriën, worden er binnen 24 uur ca. 20 miljard bacteriën toegevoegd aan het vijverwater. Hoewel zeer nietig qua afmeting en voor het menselijke oog onzichtbaar, zijn deze bacteriën voor nagenoeg iedere vorm van leven op aarde onontbeerlijk. Daarom zijn deze helden onmisbaar voor de vijver.

In een nieuwe vijver duurt het vier tot zes maanden voordat de er sprake is van een bacterieel evenwicht. Met dit product, helpt u de vijver met deze balans. De bacteriën kunnen eenvoudig met het bodemmateriaal worden vermengd of in het water worden gestrooid. Daardoor wordt het evenwicht bewaren een eitje!

Eigenschappen

Vorm Vloeibaar
Inhoud 50ml – 1000ml

Werking van bacteriën in uw vijver:

Binnen 24 uur ontstaan er ongeveer 20 miljard helpers die er voor zorgen dat er snel een natuurlijk evenwicht in de vijver ontstaat. Dit product is in droge vorm onbeperkt houdbaar en het versnelt en versterkt de ontwikkeling van het biologische evenwicht in de vijver. Dit product stimuleert de plantengroei en heeft een vertragend effect op de algengroei. Het zorgt voor een helder en gezond milieu in de vijver.

Product Inhoud verpakking Geschikt voor
Bacterial 50ml 5000 l vijverwater

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over vijverbacteriën op de website van Velda.

Nakiche Koi heeft een groot assortiment bacteriën, kijk daarom voor meer bacteriën verder in onze webshop!

Bekijk hier de werking

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda bacterial” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *