Aanbieding!

SuperFish IJsvrijhouder met luchtpomp

Oorspronkelijke prijs was: €22,99.Huidige prijs is: €19,95. incl. btw

Met de SuperFish IJsvrijhouder met luchtpomp houdt u uw vissen gezond tijdens de koude periodes. Hiermee zorgt u ook dat de vijver niet dichtvriest.

6 op voorraad

Beschrijving

SuperFish IJsvrijhouder met luchtpomp, Anti-Ice Device

Bescherm uw kostbare vissen en planten, de ijsvrijhouder met beluchting voorkomt het dichtvriezen van uw vijver. De beluchtingsset zorgt voor de aanvoer van zuurstof voor uw vissen en planten en via het wak kunnen schadelijke gassen ontsnappen.

Vijverwater zet uit als het bevriest, om dit te compenseren kunt u zodra er ijs op het water ligt enkele emmers water uit de vijver scheppen via het wak van de ijsvrijhouder. Hierdoor ontstaat er een isolerende luchtlaag tussen het ijs en het vijverwater.

Gebruiksaanwijzing

Plaats de ijsvrijhouder, nog voor het gaat vriezen, in de vijver om te voorkomen dat de hele vijver dichtvriest. Steek de pijp in het gat van de tempex schijf en voer de luchtslang door de pijp. Bevestig vervolgens het luchtsteentje aan de luchtslang. Plaats de ijsvrijhouder boven het diepste gedeelte van de ijver en zorg ervoor dat het luchtsteentje circa 30cm onder de ijsvrijhouder hangt. Plaats de luchtpomp op een droge plaats (b.v. in een schuur) en boven het waterniveau van de vijver. Knip de luchtslang op lengte voordat u deze aansluit op de luchtpomp. Laat de pomp dag en nacht aanstaan en controleer wekelijks de werking van de pomp

Belangrijk
Is uw vijver bevroren, hak nooit een gat in het ijs. Hiermee doodt u de vissen. Giet met warm water een wak in het ijs en plaats alsnog de ijsvrijhouder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SuperFish IJsvrijhouder met luchtpomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *