Velda Ultra Skimmer

129,00 incl. btw

Deze Ultra Skimmer is de ultieme oppervlakte afzuiger, speciaal voor grote vijvers.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8711921260146 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Velda Ultra Skimmer

Flexibel afzuigpunt voor een schoon wateroppervlak

Drijvend vuil zoals bladeren, takjes en restvoer bederft het vijverplezier. Niet alleen het zicht op de vijver en de vissen wordt verstoord, maar ook het biologisch evenwicht. Het organisch materiaal zinkt uiteindelijk naar de bodem en vormt een voedingsbron voor algen. Dat wil je voorkomen. Deze Ultra Skimmer vormt een vrijstaand afzuigpunt in de vijver die het wateroppervlak voortdurend schoon houdt.

Verbind de slangtule met de pompingang van een vijverpomp (niet meegeleverd), verzwaar de voet met stenen en plaats het geheel in de vijver. Door de rekbare buis is de Ultra Skimmer geschikt voor elke vijver. Ideaal in combinatie met de energiezuinige Green Line 8000 vijverpomp van Velda.

Eigenschappen

Maximale vijverdiepte 150 centimeter
Minimale vijverdiepte 40 centimeter
Geschikt voor maximaal 100 m2

Meer informatie

Deze Ultra Skimmer is de ultieme oppervlakte afzuiger, speciaal voor grote vijvers. De flexibele buis is eenvoudig te verlengen en te fixeren in de vijver. Dit afzuigpunt is een pasklare oplossing voor vijvers tot 160 centimeter diepte. Gebruiksklaar zonder gereedschap. Geschikt voor een pompcapaciteit van 5000 tot 15000 liter per uur. De ideale vijverpomp voor deze Ultra Skimmer is de Green Line 8000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda Ultra Skimmer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *