Takazumi Sturgeon

Vanaf: 23,25

Takazumi Steurvoer is een uitgebalanceerd professioneel voer met een hoog proteïne gehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Takazumi Steur voer, diverse hoeveelheden.

Opzoek naar professioneel steurvoer? Met dit voer wordt de gezonde groei van de koivissen gestimuleerd. De korrels zijn zinkend, zodat de steur deze goed tot zich kan nemen. Zorg voor de juiste hoveelheid. Door teveel voer kan het water vertroebelen.

Doordat de bek van de steur aan de onderkant zit, is speciaal steurvoer nodig. Dit voer zinkt naar de bodem. Door zijn sterke geur lijkt het natuurlijk voer. Het voer bestaat uit visproducten, eiwitten, vetten en koolhydraten.

Eigenschappen

Inhoud 1.5, 4, 7.5, 15 kilogram
Geschikt voor Steur
Zinkend Ja

Hoe gebruik je het steurvoer?

Je kunt het beste de steuren een aantal keren per dag voeren. Het voer moet binnen vijf minuten gegeten worden, anders gaat het afval vormen in de vijver. Door Takazumi Slugde-Up te gebruiken, kan de bodem schoon gemaakt.

Steuren houden.

Ben je van plan om een steur of koi in één vijver te houden? Weet dan dat een koi het voer sneller vindt dan de steur zelf. Hierdoor sterven  jonge steuren op deze manier een hongerdood. Voer iedere dag op dezelfde tijd en plaats de vissen. Daardoor leren zij waar het voer gevonden kan worden. Leid de koi af aan de andere kant van de vijver. Hierdoor krijgt de steur meer tijd. Steuren tot 20 centimeter moeten om de 3 uur gevoerd worden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Takazumi Sturgeon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…