Velda Ultra Protector

379,00 incl. btw

schrikdraad om indringers te verjagen

Beschrijving

Velda Ultra Protector reigerverjager

Ontdek de nieuwe uitvinding van Velda! De Velda Ultra Protector biedt maximale beveiliging aan de vijver. Het is een zeer effectieve manier om reigers en katten weg te houden. Door het ongevaarlijke schrikdraad worden reigers en katten gemakkelijk verjaagd.

De energizer geeft een lage, ongevaarlijke elektrische puls af aan de draad rondom de vijver. Bij een aanraking ontstaat er een schrikreactie. Daardoor vluchten reigers en katten weg. Dit product is ideaal voor de koi liefhebbers die hun dierbare koi’s de optimale bescherming willen bieden!

De Velda Ultra Protector wordt geleverd met 200 meter schrikdraad en 20 paaltjes. Daardoor is het geschikt voor 100 meter vijverrand.

Eigenschappen

Maximale piekvoltage 6.4 kV
Weerstand schrikdraad 8 ohm per meter
Stroomverbruik 3 watt
Ladingsenergie 2 joules
Maximale impuls energie 1.25 joules
Geschikt voor 100 meter
Garantie 2 jaar

Reigerseizoen

Reigers komen ieder seizoen voor bij de vijver. Het is een misverstand dat deze alleen in het najaar te zien zijn. In de lente hebben de jonkies eten nodig en zal de reiger langs komen voor een heerlijk hapje. In de zomer is er voldoende vis te vinden in de sloten. Een reiger zal dan niet snel bij de vijver komen zitten. Tijdens de herfst en winter heeft de reiger het moeilijk om aan eten te komen. Vijvers vormen dan de ideale oplossing. De vissen kunnen nergens heen en de reiger hoeft alleen maar af te wachten tot de prooi dichtbij komt.

Zorg ervoor dat er tijdens de herfst en winterperiode een afdeknet over de vijver ligt, of bekijk onze andere verjagers!

Bekijk hier meer informatie over verschillende verjagers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda Ultra Protector” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *