Velda Pond Protector

86,95 incl. btw

Beschrijving

Velda Pond Protector, schrikdraad tegen katten en reigers

Het is de plaag voor iedere vijverliefhebber. Is de vijver net helder en mooi aan kant, komen de katten en reigers de vijver leeg eten. Met de Velda Pond Protector wordt dit tegengegaan. De Velda Pond Protector wordt geleverd met transformator, 10 kunststof staanders, 80 meter schrikdraad, connectoren en een gebruiksaanwijzing.

De transformator van de Pond Protector geeft een lage en ongevaarlijke elektrische puls af. Als een reiger of kat dit aanraakt ontstaat er een schrikreactie. Hierdoor blijven de dieren voortaan weg.

Eigenschappen

Materiaal Metaal
Geschikt voor 40 meter
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Uitbreiding van de Velda Pond Protector

Is de vijverrand langer dan 40 meter? Geen probleem! Met de uitbreidingsset is het mogelijk om nogmaals 40 meter schrikdraad toe te voegen. Daardoor kan er 80 meter aan vijverrand beschermt worden door de Pond Protector.

Reigerseizoen

Reigers komen ieder seizoen voor bij de vijver. Het is een misverstand dat deze alleen in het najaar te zien zijn. In de lente hebben de jonkies eten nodig en zal de reiger langs komen voor een heerlijk hapje. In de zomer is er voldoende vis te vinden in de sloten. Een reiger zal dan niet snel bij de vijver komen zitten. Tijdens de herfst en winter heeft de reiger het moeilijk om aan eten te komen. Vijvers vormen dan de ideale oplossing. De vissen kunnen nergens heen en de reiger hoeft alleen maar af te wachten tot de prooi dichtbij komt.

Zorg ervoor dat er tijdens de herfst en winterperiode een afdeknet over de vijver ligt, of bekijk onze andere verjagers!

Bekijk hier meer informatie over verschillende verjagers.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velda Pond Protector” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig mee te bestellen…